skype-casovi-nemackog-online-nasi-nastavnici-postani-nas nastavnik

Nasi nastavnici

Nastavnici u online skoli  Ucenje nemackog preko skajpa govore dva/tri ili više jezika i  zavrsili su studije germanistike odnosno nemackog jezika i knjizevnosti.

Svi nastavnici aktivno komuniciraju na engleskom i nemackom jeziku i poseduju odgovarajuce sertifikate.

nastavnici nemackoj jezika

Pored udzbenika i audio materijala koji dobijate besplatno takodje glavnu ulogu igraju i profesori koji rade sa vama i tom prilikom koriste dodatne interaktivne aplikacije
Nastava je usmerena ka specificnim potrebama klijenta
Mozete da ucite kod kuce i tako ustedite novac i vreme koji biste potrosili na odlazak na casove
Mozete u svakom trenutku imati uvid u Skajp beleske sa casa tako sto cete pristupiti Skajp chat listi ili dokumentovanim folderima nastavnika sa svim beleskama sa svakog pojedinacnog casa.

Ukoliko zelite da postanete nastavnik nemackog jezika Ucenje nemackog preko skajpa Vam nudi priliku. Popunite i pogledajte stranicu postanite nastavnik i popunite kontakt formu.

Za sve nastavnike koji žele da se prijave za rad u nasoj online skoli. Mozete nam pisati na e-mail adresu i poslati CV sa propratnim pismom ili nas kontaktirati putem kontakt forme.

Sta trazimo?

  • Kvalifikovani ste nastavnik
  • Volite jezik i ide vam predavanje
  • Volite da radite sa internacionalnim ucenicima
  • Sa lakocom govorite engleski

Pogledajte sta nudimo na stranici postani nastavnik i pridruzi se nasem timu ciji se broj svakodnevno povecava kao i broj vise nego zadovoljnih klijenata.