Organizacija kurseva preko skype i metode

Casovi nemackog kurs Prvi probni cas u trajanju od 40 min je besplatan. Nakon prvog probnog casa ako se odlucite da upisite kurs dobijate besplatan komplet udzbenika za nastavu.

Casovi nemackog kurs – najbolja opcija za vas – Ucenje nemackog preko skajpa bez muke sve sto Vam je potrebno je skajp nalog i da se udobno smestite gde Vama odgovora. Uz nas Vam nemacki nece biti ni malo tezak a savremeni online pristup nastavi se vec pokazao efikasniji i brzi nego u klasicnim skolama. Ucenje nemackog preko skajpa Vec ima ogroman broj zadovoljnih klijenata  koji govore o novim iskustvima savremenog ucenja i njegovih benefita. 
Cena kursa po casu od 60 minuta za plaćanje iz Srbije iznosi 11 eura, za plaćanje iz inostranstva 13 eura. Dužina trajanja časa može da se prilagodi vašim potrebama.

Casovi nemackog

skype-casovi-nemackog-karsevi-nemackog

✓ Casovi nemackog kurs – u pitanju je individualna nastava “jedan na jedan” sa profesorom i podrazumeva potpunu posvećenost klijentu preko nas skypecasovinemackog.com
✓ Metod koji se koristi u nastavi, kao i za sve naše kurseve je konverzacijski sa akcentom na reprodukciji
✓ Pored udžbenika i audio materijala profesori koriste dodatne interaktivne aplikacije
✓ Nastava je usmerena ka specificnim potrebama klijenta
✓ Možete da učite kod kuće i tako uštedite novac i vreme koji biste potrošili na odlazak na časove
✓ Možete u svakom trenutku imati uvid u Skajp beleške sa časa tako što ćete pristupiti Skajp chat listi ili dokumentovanim folderima nastavnika sa svim beleškama sa svakog pojedinačnog časa.

Tags: casovi nemackog preko skajpa